test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)
MEDIACOM

MEDIACOM Smartpad IYO 10 4G Phone SP1HY4G 10.1" SC9863 Octa Core 1.6GHz 2GB 32GB Android 11.0

Šifra proizvoda: NOT18133

Bitne karakteristike :

karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike

Inteligentan, pre svega

Jednostavan i pregledan Android™ 11 operativni sistem će učiniti da se lepo zabavite, svoj posao uradite na uobičajeni način i iskoristite potencijal hiljade aplikacija. Mnoge od bitnih aplikacija su unapred instalirane tako da tablet možete da koristite čim otvorite kutiju.

 

Izuzetan pregled

Živopisan ekran veličine 10.1" (inča) je kristalno jasan i dobro osvetljen zahvaljujući novoj LCD TFT tehnologiji i rezoluciji od 1.280 x 800 piksela, pa čitanje knjiga i gledanje fotografija predstavlja pravo zadovoljstvo. Kapacitivni ekran je osetljiv na više dodira odjednom i brzo reaguje na Vaše komande.

 

Dodatna brzina, stabilnost i sigurnost

Sada možete da uživate u zabavi i rešavanju svakodnevnih zadataka sa bržim tabletom. Snažan 8 jezgarni procesor radnog takta od 1.6GHz nudi i do 2 puta bolje performanse i do 3 puta bolju grafiku, dok je za udobnost u radu obezbeđeno 2GB RAM memorije. Korišćenje različitih funkcija, aplikacija i rad sa povezanim uređajima postaje brz i jednostavan posao.

 

Više prostora

Ponesite multimedijalni svet sa sobom, preuzmite i instalirajte aplikacije koje želite. Sa 32GB ugrađene memorije budite bez brige za nedostatkom prostora.

 

Ostanite u kontaktu

Ostanite povezani sa Facebook prijateljima, omiljenim sajtovima i Vašim e-mail sandučetom. Wi-Fi veza velike brzine (%ATTR_1055%) će Vam pružiti jednostavan pristup svemu što želite, bilo da se radi o fudbalskim rezultatima, kulinarskim receptima ili internet kupovini.

 

Prava mobilnost
Uprkos dodatnoj snazi, ovaj tablet nije veliki potrošač, a snažna Litijum-polimerska baterija obezbeđuje dodatnu mobilnost i celodnevni rad sa samo jednim punjenjem.

Savremen izgled

Funkcije upakovane u kućište modernog dizajna izgrađeno od kvalitetnih materijala, čine ovaj tablet prenosivim i dovoljno praktičnim za svakodnevnu upotrebu.


Bluetooth

Bluetooth

Bežična tehnologija prenosa podataka na maloj udaljenosti. Uglavnom se koristi da se povežu periferni uređaji i dodaci sa računarom ili nekim drugim uređajem, poput mobilnog telefona ili tablet računara. Takođe se koristi za prenos podataka između dva uređaja koji podržavaju Bluetooth standard.
štampa strane  preporuka mail-om  izvoz u pdf
MP Cena: 22.370,00 din.
Ušteda: 1.471,00 din.

20.899,00 din.

* Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
RASPOLOŽIVO
0 od 0 glasova
Rata, bez kamate već od 3.728,33 din.

kom: - +

isporuka

Besplatna dostava širom cele Srbije.
Očekivani rok isporuke 1-3 radna dana.

pinterest

Ranije pregledano

footer