GIGABYTE Brix Mini PC

Gigabyte BRIX

Dovodeći u pitanje suštinu kako definišemo desktop računar, GIGABYTE je napravio ultra kompaktni računar sa modernim dizajnom kućišta. Idealan za širok spektar računarskih aplikacija kod kuće ili u kanelariji, Brix obrazlaže čistu jednostavnost i praktičnost.

Gigabyte „Brix“ sistem dolazi sa četiri različite varijante procesora: Celeron, Core i3, Core i5 i Core i7.

Na zadnjem delu  se nalaze HDMI Output, Thunderbolt (DisplayPort), USB 3.0, Gigabit Ethernet i priključak za naponski kabl. Ovde je takođe smešten i Kensington lock slot koji obezbeđuje sistem ukoliko se nađete u otvorenom poslovnom okruženju a neophodna vam je dodatna zaštita.  Na gornjem delu kućišta nalazi se dugme za napajanje koje svetli plavo dok je sistem aktivan.

Na poleđini su mali ventilacioni otvori, a unutrašnjosti računara može se pristupiti skidanjem stranice sa donjeg dela kućišta.

portovi brix

Što se izgleda ovih računara tiče nema se mnogo šta reći pre svega zato što su njegove dimenzije samo 119.4mm x 112.6mm x 46.8mm – kutija koja može da stane na dlan sa kompletnim Intelov-im sistemom u sebi.

Dual Display

Uz podršku HDMI i DisplayPort-a, Brix može da napaja dva monitora istovremeno. Zato je Brix savršen izbor ako težite visokoj produktivnosti u kućnom ili poslovnom okruženju.

VESA podrška

U paketu sa VESA nosačem Brix se može lako montirati iza monitora ili televizora sa velikim ekranom i na taj način diskretno sakriti i dodatno osloboditi prostor na vašem radnom stolu.

vesa paket

Ponudu Brix računara možete pogledati ovde http://www.list.rs/pretraga/?q=brix

 

Tagovi:  , ,

Leave a reply

Ivane

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

new era hats 59 fifty north face outlet store new era 5950 low profile columbia outlet black new era 49ers hats new era angels hats cheap new balance 574 new balance 574 new era nfl hats nfl logo cheap new balance 574