test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00 Sub > 9:00 - 15:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

DELL laptopovi

Jedan od glavih ciljeva kompanije DELL je da konstruiše takve modele laptopova kojima ćete biti zadovoljni u godinama koje dolaze. Prateći sve trendove i usvajajući nove tehnologije na globalnom nivou, DELL nastoji da Vam pruži vrhunski kvalitet po konkurentnoj ceni. DELL svojim laptopovima nastoji da pruži najbolje korisničko iskustvo i da odgovori svim zahtevima i potrebama korisnika. DELL Vam pruža serije laptopova koje su namenjene za personalnu i poslovnu namenu, ali i za najzahtevnije igrače modernih igara i profesionalce u oblasti obrade slike i grafičkog dizajna.

DELL laptopovi su široko poznati po svojim odličnim performansama i vrhunskim karakteristikama. Jako se vodi računa o detaljima, karakteriše ga ergonomija, visok kvalitet izrade i dugo trajanje baterije.

 

Sve što Vam treba za sve što radite

 

Inspiron serija DELL laptopova dizajnirana je za stvarni svet i realnu upotrebu te je i testirana tako da pruži pouzdanost korisnicima i u neočekivanim situacijama i na nepredviđenim mestima. Da bi pružio ovu udobnost u radu DELL testira svoje laptopove u uslovima povišene temperature, testira šarke na laptopovima tako da ostanu čvrste i posle preko dvadeset hiljada otvaranja i zatvaranja, testira tastere tako da izdrže pritisak i preko 10 miliona puta.Dell laptopovi

Sa Inspiron serijom laptopova dobijate pouzdanog  i sposobnog kopilota koji Vam pruža dovoljno prostora za skladištenje svih Vaših projekata kao i sjajnu grafiku koja Vam pruža neverovatne vizuelene detalje pri gledanju filmova i video materijala.

 

Impresivne karakteristike, impresivne funkcije

 

DELL nudi različite modele u okviru Inspiron serije. Najčešće razlike su u veličini ekrana, procesoru i grafičkoj karti. Tako su sklopljene da odgovore baš Vašim potrebama. Novi procesori i grafike pružaju Vam brzine koje omogućavaju da u isto vreme obavljate i najzahtevnije operacije. HD ekran daje jasnoću u svakom poslu koji obavljate na Vašem novom uređaju a veliki kapacitet hard diska pruža mogućnost da na jednom mestu sačuvate sav svoj materijal.  Izbor modela je zaista ogroman. Odličan je i za kućne i za poslovne korisnike ali i za gejmere. Zaista pružaju pravu vrednost za uloženi novac stoga je pravi izbor za Vas.

Serija 3000 i serija 5000 su potpuno redizajnirane, lakši su i tanji od prethodnih modela. Možete ih naći sa ekranima veličine 14" 15" i 17", sa ekranima osetljivim na dodir ili sa klasičnim ekranima. Namenjen je učenicima, studentima, poslovnim ljudima. Od DELL laptopova možete dobiti samo najbolje. Bez obzira da li miksujete muziku, preslušavate audio materijal ili gledate filmove, ili možda četujete sa prijateljima preko facebooka Maxx Audio tehnoligija pruža zapanjujuće audio performanse i kod niskih i kod visokih tonova.

 

Vaš pouzdani partner u svakom biznisu

 

Serija 7000 je oznaka ultrabookova maksimalne snage. Napravljen je tako da bude pre svega prenosiv. Elitni, lagan, praktičnog dizajna predstavlja pravog partnera na poslovnim sastancima.

Dell latitude

DELL Vosto je pristupačan poslovni laptop. Ovi modeli izgledaju pametno i rade pametno. Nudi karakteristike neophodne za uspeh.  Zamenite svoj stari desktop računar elegantnim laptopom u koji su upakovane impresivne karakteristike i nećete se pokajati.  Sofisticiran i praktičan, sa aluminijumskom teksturom poklopca koja je otporna na ogrebotine, napravljen je za potpuno produktivnost dok ste u pokretu. Zahvaljujući velikom broju odgovarajućih priključaka  možete jednostavno povezati sa spoljnim medijima, sa monitorom ili projektorom.  Sa HD web kamerom možete lako držite svoje sastanke na mreži gde god da ste.

Latitude DELL  laptopovi su namenjeni najzahtevnijim poslovnim korisnicima. Važi za najbolje laptopove na svetu. Ovo je nova linija biznis laptopova visoke klase. Tanak profil kućišta, mala težina kao i dijagonale ekrana 12" i 14" čine ga ultra prenosivim uređajem.  Pre svega su najmenjeni poslovnim korisnicima pa sadrže i dosta hardverskih i softverskih bezbedonosnih alatki kao što su vPro funkcija koja onemogućava korišćenje procesora za sumnjive zadatke, Trusted Platform Module koji omogućava enkripciju unutar samog računara ili pametni čitač kartica. U njih su najčešće ugrađeni Haswell procesori koji štede energiju kao i SSD diskovi koji Vam ubrzavaju sve procese prilikom rada. Sve to doprinosi energetskoj efikasnosti i dugom trajanju baterije.

 

Ono što karakteriše DELL-ove proizvode su visok kvalitet izrade, vodeća tehnologija i kompetitivne cene.

 

U saradnji sa ovlašćenim distributerom kompanije DELL za Srbiju, kod nas uvek možete naći najnovije modele DELL laptopova po najpovoljnijim cenama kao i odgovarajuće DELL torbe za laptopove. Za više informacija kontaktirajte Vašeg prodavca.footer