test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

Kako se registrovati

Registracija na sajtu list.rs je vrlo jednostavna. U ovom uputstvu smo Vam pripremili kratak pregled svih koraka koji Vas očekuju ukoliko ste odlučili da se registrujete.

Da bi registracija bila uspešna, potrebno je da svi podaci budu ispravni. Kao registrovani korisnik možete poručivati robu i ne morate svaki put kada želite nešto poručiti iznova unositi podatke. Biće dovoljno samo da pristupite Vašem nalogu korisničkim imenom i lozinkom koju ste odabrali prilikom registracije.

Korisničko ime je pseudonim koji sami birate. Ono se bira jednom i ne može biti promenjeno. Ostale podatke kasnije možete izmeniti u delu Moj nalog.

 

Zašto se registrovati?

 

Registrovanim članovima smo obezbedili mnoge pogodnosti.

Sem što jako jednostavno možete poručivati proizvode u našoj internet prodavnici, svi registrovani korisnici sajta mogu videti naše skrivene ponude i specijalne cene po kojima mogu kupovati kao članovi kluba.

U Vašem nalogu možete pratiti istoriju Vaših ranijih kupovina kao i pratiti status pošiljke koju ste poručili.

Pravnim subjektima smo omogućlli jednostavno poručivanje robe na našem sajtu i automatsko slanje profakture za željeni proizvod.

Možete koristiti opciju “Dodaj u Listu želja” i tako pratiti promenu cene i dostupnosti nekog proizvoda za koji ste zainteresovani. Svaki put kada dođe do promene, bićete automatski obavešteni mail-om o tome.

Naš marketing tim će Vas e-mailom redovno obaveštavati o svim akcijama, pogodnostima i promocijama koje smo pripremili za Vas, ukoliko ste tu opciju označili prilikom registracije.

Takođe, volimo da naše članove obradujemo nekim poklonom ili čestitkom za rođendan ili neki drugi praznik.

Uskoro ćemo omogućiti i prikupljanje bodova koje ćete moći da iskoristite u vidu popusta pri narednim kupovinama. O tome ćete sve informacije naći na sajtu.

I još mnogo toga...

Budite deo naše zajenice i dozvolite nam da naš tim brine o Vašim željama.

Pogledajte naš odeljak Najčešće postavljana pitanja za više informacija ili kontaktirajte naš korisnički servis.

 

 

 

 
  

 

 

Prvi korak

 

 

 

Drugi korak - Pravni subjekti

 

 

 

Drugi korak - Fizička lica

 

 

 

Treći korak

 

 

 

Odjava

 footer