test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

Briga o korisnicima

Dobro došli u List korisnički servis

 

Mi u Listu znamo da je poverenje osnova svakog odnosa i da su naši korisnici glavna karika u lancu poslovnog uspeha koji traje već 25 godina.

Podizanje kvaliteta usluge i građenje dugoročnih odnosa sa našim korisnicima kojima smo u potpunosti posvećeni, predstavlja jedan od glavih ciljeva na čijem ostvarenju konstantno radi ceo naš tim.

Uvek smo raspoloženi da razgovaramo sa svima kako bismo saznali šta Vam je potrebno i koji je pravi izbor za Vas. Iskreno smo zainteresovani da pružimo prava rešenja i prave odgovore na sva pitanja. Sve što radimo pokušavamo da sagledamo iz ugla naših potencijalnih klijenata jer samo tako možemo konstantno raditi na poboljšanju usluga i unapređenju odnosa. Upravo iz tog razloga se uvek trudimo i želimo da damo više. Naš posao je da Vi budete zadovoljni proizvodom i uslugom koju smo Vam obezbedili.

 

Šta možemo da učinimo za Vas?

 

Naš sajt

 

Kupovina

 

Porudžbine i dostava

 

Vaše mišljenje je bitno

 

Vaš nalog

 

Proizvodi

 

O nama

 footer