test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

Načini plaćanja

 

 

  

 

Online - Plaćanje karticama koje omogućavaju online kupovinu

 

U saradnji sa Bankom Intesom obezbedili smo plaćanje proizvoda na našem sajtu platnim karticama (Visa, Maestro ili Master Card). Tako, jednostavno možete izišiti online kupovinu, u pravom smislu te reči.

 

 

Pouzećem - Plaćanje pri dostavi, gotovinom ili čekovima građana

 

Ukoliko ste odabrali ovaj način, porudžbinu plaćate prilikom dostave robe i to gotovinom ili čekovima građana uz odloženo plaćanje do 6 mesečnih rata (prva rata se realizuje odmah dok se preostalih pet isplaćuju jednom mesečno narednih pet meseci). Dovoljno je da unapred pripremite čekove sa dinamikom otplate koju ste dogovorili sa prodavcem i sačekate da Vam vozač dostavi robu.

 

Uplatnicom - Plaćanje u pošti ili banci

 

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Takođe, plaćanje možete izvršiti i putem elektronskog bankarstva.Prmer uplatnice možete pogledati ispod.

 

Virmanski - Plaćanje po predračunu (profakturi), nalogom za prenos sredstava

 

Planje virmanom ili nalogom za prenos namenjen je pravnim subjektima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da odaberete ovaj način plaćanja. Neposredno nakon potvrde Vaše porudžbine na e-mail adresu koju ste koristili prilikom registrovanja Vašeg naloga, dobićete profakturu po kojoj možete izvršiti plaćanje. Po evidentiranju Vaše uplate, pošiljka će biti poslata na Vašu adresu.

 

Kreditom - podnošenjem zahteva za kredit

 

U saradnji sa Eurobank EFG obezbedili smo kupovinu robe na 12 mesečnih rata. Bez depozita, bez žiranata i bez obaveze prebacivanja plate u datu banku. Možete aplicirati za kredit na 3, 6, 9 ili 12 jednakih mesečnih rata bez kamate. Jedini dodatni trošak kredita je jednokratna naknada banke za obradu kredita u iznosu od 5% od ukupne vrednosti za koju aplicirate.

Minimalni iznos kredita je 3000.00 dinara, za koji možete aplicirati na 3 i 6 mesečnih rata. Za iznos do 35000.00din potrebna Vam je samo važeća lična karta. Banka, na osnovu podataka koji ostavljate prilikom podnošenja zahteva za kredit, daje odobrenje kredita. Kada banka da pozitivan odgovor o statusu Vašeg kredita, bićete obavešteni o daljoj proceduri od strane prodavca, a sastoji se od poptisivanja ugovora sa bankom koju što možete učiniti u bilo kojoj EFG Eurobank ekspozituri.

Za iznose preko 35.000 dinara banka može tražiti dodatnu dokumentaciju u vidu administrativne zabrane, potvrde o zaposlenju ili menice i meničnog ovlašćenja.

 

Plaćanje u maloprodajnom objektu - gotovinom, debitnim ili kreditnim karticama (VISA, MASTER CARD, MAESTRO i DINA) čekovima građanja ili kreditom

 

Ukoliko ste navikli na tradicionalan način kupovine, kupovinu i plaćanje robe možete izvršiti u našem maloprodajnom objektu u Cara Dušana 212 u Zemunu.

Kao način plaćanje možete odabrati bilo koji od prethodno navedenih. Takođe možete izvršiti plaćanje na post terminalima, Vašim debitnim i kreditnim karticama (Visa, Master, Maesto, Dina).

 

* * *

 

Cene svih proizvoda i usluga na ovom sajtu, izražene su u dinarima sa obračunatim PDV -om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

List Computers doo zadrža pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu.

Trudimo se da cene artikala i usluga budu maksimalno ažurne. Takođe, nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da greške nisu moguće. Svakako, otklanjanje eventualnih grešaka vršimo u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na razumevanju.footer