test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

Načini plaćanja

 

 

  

 

Online - Plaćanje karticama koje omogućavaju online kupovinu

 

U saradnji sa Bankom Intesom obezbedili smo plaćanje proizvoda na našem sajtu platnim karticama (Visa, Maestro ili Master Card). Potrebno je da izaberete online način plaćanja, nakon čega ćete biti usmereni na Secure Payment stranu banke i pratiti dalja uputstva. Jedino vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje i to isključivo u domaćoj valuti.

 

 

Pouzećem - Plaćanje pri dostavi, gotovinom ili čekovima građana

 

Ukoliko ste odabrali ovaj način, porudžbinu plaćate prilikom dostave robe i to gotovinom ili čekovima građana uz odloženo plaćanje do 12 mesečnih rata (prva rata se realizuje odmah dok se preostale rate isplaćuju jednom mesečno narednih jedanaest meseci). Dovoljno je da unapred pripremite čekove sa dinamikom otplate koju ste dogovorili sa prodavcem i sačekate da Vam vozač dostavi robu.

 

Uplatnicom - Plaćanje u pošti ili banci

 

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Takođe, plaćanje možete izvršiti i putem elektronskog bankarstva.Primer uplatnice možete pogledati ispod.

 

Virmanski - Plaćanje po predračunu (profakturi), nalogom za prenos sredstava

 

Plaćanje virmanom ili nalogom za prenos namenjen je pravnim subjektima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da odaberete ovaj način plaćanja. Neposredno nakon potvrde Vaše porudžbine na e-mail adresu koju ste koristili prilikom registrovanja Vašeg naloga, dobićete profakturu po kojoj možete izvršiti plaćanje. Po evidentiranju Vaše uplate, pošiljka će biti poslata na Vašu adresu.

 

 

Plaćanje u maloprodajnom objektu - gotovinom, debitnim ili kreditnim karticama (VISA, MASTER CARD, MAESTRO i DINA) čekovima građana ili kreditnim karticama Banka Intese

 

Ukoliko ste navikli na tradicionalan način kupovine, kupovinu i plaćanje robe možete izvršiti u našem maloprodajnom objektu u Cara Dušana 212 u Zemunu. Osim gotovinom, plaćanje možete izvršiti i putem post terminala vašim debitnim i kreditnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina).

Ukoliko želite da kupovinu obavite odmah, a plaćanje odložite, u ponudi su sledeće opcije:

 

  • Čekovi građana sa odloženim plaćanjem do 12 rata bez kamate, gde se prva rata realizuje odmah a preostale rate isplaćuju jednom mesečno datuma u mesecu koji vam najviše odgovara
  • Kreditna kartica Banca Intese sa odloženim plaćanjem do 12 mesečnih rata bez kamate gde je omogućeno plaćanje kreditnim karticama MasterCard, Visa i American Express. Više detalja o ovom načinu plaćanja možete pogledati na zvaničnoj web prezentaciji Banke Intese .

 

Kao način plaćanje možete odabrati bilo koji od prethodno navedenih. 

* * *

 

Cene svih proizvoda i usluga na ovom sajtu, izražene su u dinarima sa obračunatim PDV -om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

List Computers doo zadrža pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu.

Trudimo se da cene artikala i usluga budu maksimalno ažurne. Takođe, nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da greške nisu moguće. Svakako, otklanjanje eventualnih grešaka vršimo u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na razumevanju.footer