test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

Pouzdana dostava

 

List Online Shop, u saradnji sa kurirskom službom City Express, za sve poručene proizvode vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, bez obzira na dimenzije, masu i obim pošiljke.

 

 

 

  

 

Troškovi isporuke

 

Za porudžbine vrednosti ispod 5.000,00 din. služba paketne distribucije primaocu pošiljke naplaćuje troškove isporuke prema zvaničnom cenovnku sa linka .

 

Besplatna isporuka

 

Za sve porudžbine čija vrednost prelazi 5.000,00 din. obezbedili smo potpuno besplatnu isporuku na željenu adresu, na teritoriji cele Srbije.

 

 

Rok isporuke

 

Očekivani rok isporuke je kod svakog proizvoda pojedinačno naglašen, u zavisnosti od dostupnih količina i potražnje određenog proizvoda. U praksi su to najčešće jedan ili dva radna dana. U slučaju poručivanja više proizvoda sa različito naznačenim rokom isporuke, očekivana isporuka je određena najvećim rokom. Isporuka se vrši isključivo radnim danima.

 

Dan poručivanja

Dan isporuke (09-17h)*

Ponedeljak (00-15h)

Utorak

Ponedeljak (15-00h)

Sreda

Utorak (00-15h)

Sreda

Utorak (15-00h)

Četvrtak

Sreda (00-15h)

Četvrtak

Sreda (15-00h)

Petak

Četvrtak (00-15h)

Petak

Četvrtak (15-00h)

Ponedeljak

Petak (00-15h)

Ponedeljak

Petak (15-00h)

Utorak

Subota (00-24h)

Utorak**

Nedelja (00-24h)

Utorak**

* Za porudžbine do 11h postoji mogućnost isporuke istog dana na užoj teritoriji grada Beograda

**Na užoj teritoriji grada Beograda postoji mogućnost dostave u ponedeljak.

 

Isporuka istog dana

Za sve porudžbine čija je adresa za isporuku na užoj teritoriji Beograda sa zadovoljstvom Vam nudimo uslugu koja će značajno ubrzati kupovinu i pomoći Vam da izbegnete čekanja i gužve. Svi proizvodi kod kojih je kao rok isporuke naznačen jedan radni dan, a čija vrednost prelazi 5.000,00 din, biće dostavljeni na željenu adresu istog dana do 17h, ako se tog dana poruče najkasnije do 11:00h. Ova dodatna pogodnost ne utiče na troškove dostave, pa je isporuka i dalje besplatna za sve pošiljke čija vrednost prelazi 5.000,00 din.

 

Pokrivenost

U saradnji sa kurirskom službom CityExpress svi poručeni proizvodi se isporučuju na teritoriji cele Srbije sem Kosova, bez obzira na dimenzije, masu i obim pošiljke. Dostava se vrši u roku od 24 sata od preuzimanja pošiljke iz naseg magacina. Izuzetak su mesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu.

 

Preuzimanje pošiljke

 

  • Primalac pošiljke je dužan da prilikom preuzimanja poručenih proizvoda ustanovi kompletnost i fizičku neoštećenost. Naknadne reklamacije po tom pitanju neće biti prihvaćene.

  • Za sva eventualna fizička oštećenja proizvoda koja nastanu u toku transporta odgovornost preuzima služba paketne distribucije, a potrošaču se isporučuje potpuno novi proizvod.

  • Primaocu se preporučuje da ne preuzima proizvode za koje nije dobio uredno overen račun i garantni list.

  • Takođe, preporučuje se čuvanje originalne ambalaže kupljenih proizvoda i korišćenje pri svakoj vrsti transporta, kao i u slučaju eventualne reklamacije.

  • U slučaju da se primalac pošiljke u vreme isporuke ne nalazi na naznačenoj adresi, kuriri službe paketne distribucije će dostavljanje pokušati još najviše dva puta: jednom u toku istog i jednom u toku sledećeg dana. Ukoliko je, nakon toga, isporuka bila neuspešna pošiljka se vraća pošiljaocu.

  • Isporuka se vrši do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, kuriri paketne distribucije su obavezni da pošiljku dostave do ulaza u zgradu (ne i do ulaza u stan).

 footer