test
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

Privatnost i bezbednost

Naš sajt www.list.rs poštuje Vašu privatnost i posvećen je zaštiti podataka o ličnosti koje nam dostavite. Smatramo da je važno da znate kako se ophodimo sa informacijama o Vama koje nam dostavljate korišćenjem ovog sajta te bismo želeli da Vas upoznamo sa sledećim principima kojima je uređena naša politika privatnosti. Molimo Vas da procčitate Politiku privatnosti koju navodimo ispod, da biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate i kako ih možemo koristiti i štititi u budućnosti.    

Registracijom za bilo koju uslugu na na našem sajtu www.list.rs , pristajete na pružanje, upotrebu i prenošenje informacija o Vama pod uslovima ove politike.

Ukoliko ne želite da o Vama prikupljamo navedene vrste podataka, ili se ne slažete s nekim drugim delom ove izjave molimo Vas nemojte koristiti internet stranu List Computers doo.

 

Zaboravili ste lozinku za pristup

 

Ukoliko ste zaboravili lozinku za pristup Vašem nalogu, dovoljno je da unesete Vaš mail u polje predvideno za to kada kliknete na link “Zaboravili ste lozinku” i odmah ćemo Vam proslediti Vaše podatke za prijavu. Sledite jednostavna uputstva u mailu za promenu lozinke. Ako želite da nas kontaktirate to možete učiniti slanjem e-maila na podrska@list.rs ili na broj 011/35 35 555

 

Politika zaštite podataka o ličnosti

 

Prikupljanje, držanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrše se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Službeni glasnik RS”, br97/08). Podaci o ličnosti se neće koristiti izvan svrhe za koju su prikupljeni, osim za potrebe vođenja krivicnog postupka ili zaštite bezbednosti Republike Srbije, na način predviđen zakonom. Preduzete su sve potrebne mere zaštite podataka, u skladu sa utvrđenim standardima i postupcima, a koje su potrebne da bi se podaci zaštitili od gubitka, uništenja, nedopuštenog pristupa, promene, objavljivanja ili svake druge zloupotrebe.

 

Prikupljene informacije se ne daju na uvid, niti se razmenjuju s drugim organizacijama koje su izvan sistema pripreme i uređivanja sajta, osim u slučajevima predviđenim zakonom. Podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom niti na bilo koji drugi način koji bi mogao da bude štetan po Vas uključujući i narušavanje Vaše privatnosti.

 

Prikupljanje informacija

 

Na nekim delovima našeg sajta, kao što je recimo registracija, moramo tražiti lične informacije o Vama kako bi Vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je pružanje izvesnih informacija koje zatražite ili kupovina robe u našem online shopu te isporuku iste. Ovo činimo putem upotrebe onlajn formulara i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od Vas mogu uključivati Vaše ime i prezime, adresu, brojeve telefona, faksa ili imejl adresu. Od Vas nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne ili nema opravdanog razloga da ih date da biste dobili uslugu koju ste zatražili. Takođe, vaši e-mailovi i pitanja koja nam šaljete takođe mogu sadržati informacije o Vama. Kada posetite naš sajt možete nam ostaviti neke podatke i informacije a da niste svesni toga. Na primer, u cilju poboljšavanja i prilagođavanja internet prezentacije vašim potrebama, sakupljamo od Vas podatke koji nisu lične prirode, npr. podatke o vrsti programa za pretraživanje, operativnom sistemu i stranicama koje ste posetili. Koristimo dokumente „cookies" i druge Internet tehnologije za održavanje naše prezentacije na internetu i programe u vezi sa elektronskom poštom. Ne koristimo ove tehnologije da bismo sakupljali ili cuvali Vaše lične podatke. (Saznajte više o tome u odeljku Cookies na našim stranama)

 

Upotreba sakupljenih informacija

 

Kada posetite naš sajt, informacije o nazivu domena koje dobijemo ne koriste se kako bismo Vas lično identifikovali. Na osnovu te i drugih informacija merimo broj poseta našem sajtu, prosečno vreme provedeno na sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije koristimo isključivo da bismo izmerili frekvenciju upotrebu našeg sajta i unapredili njegov sadržaj.

Ukoliko nam sami pošaljete svoje licne podatke, ovlastili ste nas da te podatke obradimo kako bi ih List Computers upotrebljavao za poboljšanje usluga (na primer: slanjem informacija o proizvodima ili slanjem ponuda). U slučaju kada tražimo druge lične informacije, kao što su vaše ime i e-mail adresa, tražićemo Vaš pristanak (npr. upotrebom onlajn formulara ili putem imejla), obavestiti Vas o procesu prikupljanja informacija i obaveštavamo o tome kako ćemo ih upotrebiti. Informacije koje nam Vi date ili do kojih dođemo putem ovog sajta, koristićemo isključivo za odgovaranje na Vaša pitanja ili odgovore koje ste zatražili u vezi sa Vašim informacijama i za pružanje i personalizovanje naših usluga, podaja i isporuka robe na Vašu adresu.

 

Otkrivanje informacija

 

Informacije koje podelite sa nama, skladište se na serverima u našoj kompaniji, i njima mogu pristupati zaposeni u List Computers i druga povezana lica u okviru naše kompanije i mogu se koristiti za svrhe za koje ste Vi dali odobrenje. Takođe, možemo preneti objedinjene informacije o upotrebi našeg sajta trećim licima ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih Vi možete biti identifikovani.

Sem u slučajevima kada to zakon nalaže, nećemo na bilo koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o Vama koje nam pružite, bez Vašeg prethodnog odobrenja.

 

Bezbednost

 

Mi primenjujemo stroge mere fizičke, elektronske i administrativne zaštite u cilju zaštite informacije o Vama od pristupa neovlašcenih osoba i od nezakonite obrade, slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja kako onlajn tako i oflajn. Mi ćemo čuvati informacije o Vama u roku kako to zakon nalaže ili u razumnom roku u slučaju da to zakon ne reguliše.

List Computers je obavezan da obezbedi bezbednost ličnih podataka koje obrađuje. U cilju sprečavanja neovlašcenog pristupa ili otkrivanja, održavanja tačnosti podataka i obezbedivanja odgovarajuceg korišcenja ličnih podataka, List Computers je usvojio odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne procedure kako bi zaštitio i obezbedio lične podatke koje obrađuje. List Computers nastoji da zaštiti privatnost ličnih podataka koje obrađuje i slučajno otkrivanje je malo verovatno. U slučaju takvog neplasnkog otkrivanja, List Computers ce sve korake kako bi ograničio i ispravio otkrivanje podataka.

 

Deca

 

List Computers savjetuje roditelje i korisnike da poduče decu o sigurnom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na internetu. List ne želi i nema nameru da prikuplja lične podatke maloletnih lica. Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletni korisnici koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.  

 

Drugi vebsajtovi

 

Naš vebsajt može sadržati linkove za druge vebsajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici zaštite privatnosti. Ukoliko pristupite drugim sajtovima koristeći date linkove, operateri ovih sajtova mogu tražiti informacije od Vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.

 

Promena podataka

 

Ako imate pitanja ili nedoumice u vezi sa našim prikupljanjem, korišćenjem ili otkrivanjem Vaših ličnih informacija ili bilo kakva pitanja u veza politikom zaštite privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu office@list.rs ili uz pomoć kontakt podataka koji se nalaza u footeru našeg sajta ili na kontakt strani "Kako doći do nas". Dobrodošla su sva Vaša pitanja i predlozi.

 

Izmena politike privatnosti

 

Svako korišćenje Portala podložno je uslovima i pravilima opisanim na ovoj stranici. Sadržaj izjave o privatnosti Portala možemo promeniti u bilo koje vreme bez prethodne najave i saglasnosti korisnika. Molimo Vas da periodično proveravate sadržaj ove stranice kako bi bili informisani o svim promenama. Svaka promena izjave o privatnosti sajta biće objavljena na ovoj stranici i važi od momenta objavljivanja.

 



footer