test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00 Sub > 9:00 - 15:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)
BEKO

BEKO HTE 7616 X0 mašina za pranje i sušenje veša

Šifra proizvoda: ELE01337

Bitne karakteristike :

karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike
Invertni ProSmart motor

Invertni ProSmart motor

Tehnologija koja omogućava uklanjanje i najjačih fleka uz manje buke i do 70% većom uštedom energije u odnosu na energetsku klasu A+++.
Tip mašine

Tip mašine

Odvodna (ventilaciona ) - uzima vazduh iz prostorije u kojoj se nalazi i pomoću električnog grejača zagreva vazduh za sušenje. Najčešće mora biti u kupatilu zbog odvodne cevi za vodu. Najveći su potrošači električne energije od svih mašina i pripadaju C energetskoj klasi.Kondezaciona – ne zahteva postavljanje odvodne cevi, već se voda skuplja u posebnu posudu. Jednom uzet vazduh iz prostorije sve vreme kruži kroz mašinu i zagreva se na grejaču. Mašina uzima i dodatni vazduh iz prostorije kako bi kondenzator sve vreme bio hladan. Troše manje energije od odvodnih mašina i pripadaju B energetskom razredu.Sa toplotnom pumpom - nrade po principu električnih grejača, već je pumpa zaslužna za sve. Pomoću nje vazduh kruži sve vreme kroz mašinu tako što se naizmenično hladi i zagreva. Toplotna pumpa ima tri puta manju potrošnju od električnog grejača i zato su ove mašine najštedljivije. Takođe, najnoviji modeli su A energetskog razreda, što znači dodatnu uštedu.
štampa strane  preporuka mail-om  izvoz u pdf
MP Cena: 43.860,00 din.
Ušteda: 2.870,00 din.

40.990,00 din.

* Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
RASPOLOŽIVO
0 od 0 glasova
Rata, bez kamate već od 7.310,00 din.

kom: - +

isporuka

Besplatna dostava širom cele Srbije.
Očekivani rok isporuke 1 radni dan.

pinterest

Ranije pregledano

footer