test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)
INTEL

INTEL Core i9-9900 8-Core 3.1GHz (5.0GHz) Box

Šifra proizvoda: CPU00928

Bitne karakteristike :

karakteristike karakteristike
Hyper-Threading

Hyper-Threading

Hyper-Threading je tehnologija razvijena od strane Intel®-a koja omogućava dupliranje odnosno istovremeno paralelno izvršavanje instrukcija aplikativnog softvera po jednom fizičkom jezgru procesora. Time se, ukoliko je softver tako optimizovan, dolazi do značajnijeg skoka u performansama i efikasnijem izvršavanju zadatih poslova. U pitanju su, u suštini takozvana "logička jezgra" koja u teoriji dupliraju broj jezgara koje procesor ima.
Intel® AES New Instructions

Intel® AES New Instructions

Intel® Advanced Encryption Standard New Instructions (Intel® AES-NI) tehnologija predstavlja skup instrukcija koje omogućavaju brzu i sigurnu enkripciju i dekripciju podataka. Ova tehznologija je dragocena za širok sprektar kriptografskog softvera odnosno aplikacija koje obavljaju grupno šifrovanje i dešifrovanje, autentifikaciju, generisanje nasumičnih brojeva i autorizaciju enkripcija.
Intel® Turbo Boost 2.0

Intel® Turbo Boost 2.0

Intel® Turbo Boost tehnologija omogućava da se automatski odnosno dinamički poveća radni takt procesorskog jezgra u odnosu na nominalni radni takt, što u suštini znači brže izvršavanje instrukcija odnosno sveukupno brži rad. Pri tom, zagarantovano je da procesor radi u okvirima propisanih napona i temperature (TDP), pa i samo povećanje radnog takta zavisi od toga koliko procesor ima termalnog "prostora" za to.
Najprostije rečeno, Intel® Turbo Boost omogućava automatski odnosno fabrički "overklok".
Intel® Turbo Boost tehnologija u izvedbi 2.0 omogućava efikasnije povećanje performansi po jezgru procesora kao i dinamičko ubrzanje radnog takta grafičkog procesora koji je integrisan sa centralnim procesorom.
Intel® vPro

Intel® vPro

Intel® vPro tehnologija predstavlja skup bezbednosnih i upravljačkih sposobnosti ugrađenih u procesor sa ciljem rešavanja 4 kritične oblasti IT bezbednosti:
1. Upravljanje bezbednosnim pretnjama, uključujući rootkit-ove, viruse i malware.
2. Zaštita identiteta i tačaka kojima pristupaju web sajtovi.
3. Zaštita poverljivih ličnih i poslovnih informacija.
4. Daljinsko i lokalno nadgledanje, sanacija, održavanje i popravka računara i radnih stanica.
Octa Core procesor

Octa Core procesor

Uživajte u performansama bez premca uz najsavremeniji osmojezgarni (Octa Core) procesor. Brže vreme učitavanja, lako obavljanje više poslova u isto vreme i neograničena realizacija najzahtevnijih mogućih zadataka čine Octa Core procesor vrhunskim rešenjem za multitasking okruženja u bržom varijantom u ondnosu na četvorojezgarne (quad core) procesore.
štampa strane  preporuka mail-om  izvoz u pdf
MP Cena: 46.760,00 din.
Ušteda: 3.061,00 din.

43.699,00 din.

* Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
RASPOLOŽIVO
0 od 0 glasova
Rata, bez kamate već od 7.793,33 din.

kom: - +

isporuka

Besplatna dostava širom cele Srbije.
Očekivani rok isporuke 1-3 radna dana.

pinterest

Ranije pregledano

footer