test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00 Sub > 9:00 - 15:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)
INTEL

INTEL Core i3-8100 4-Core 3.6GHz tray

Šifra proizvoda: CPU00864

Bitne karakteristike :

karakteristike karakteristike
Execute Disable Bit

Execute Disable Bit

Execute Disable Bit je hardverska bezbednosna tehnologija koja može pomoći sistemu pri potencijalnom izlaganju virusima i malicioznom kôdu. Execute Disable Bit omogućava procesoru da klasifikuje delove u memoriji gde aplikativni kôd može ili ne može da se izvrši. Kada zlonamerni softver pokuša da ubaci kôd u memoriju, processor onemogućava njegovo izvršavanje, time sprečavajući nastanak štete i širenje zlonamernog softvera.
Da biste iskoristili ovu tehnologiju morate imati računar sa procesorom kod koga je u specifikaciji naznačeno da poseduje Execute Disable Bit funkciju i operativni sistem koji ovu tehnologiju podržava.
Intel® AES New Instructions

Intel® AES New Instructions

Intel® Advanced Encryption Standard New Instructions (Intel® AES-NI) tehnologija predstavlja skup instrukcija koje omogućavaju brzu i sigurnu enkripciju i dekripciju podataka. Ova tehznologija je dragocena za širok sprektar kriptografskog softvera odnosno aplikacija koje obavljaju grupno šifrovanje i dešifrovanje, autentifikaciju, generisanje nasumičnih brojeva i autorizaciju enkripcija.
Quad Core procesor

Quad Core procesor

Uživajte u munjevitim performansama uz najsavremeniji četvorojezgarni (Quad Core) procesor. Brže vreme učitavanja, lako obavljanje više poslova u isto vreme i neograničena realizacija najzahtevnijih zadataka čine Quad Core procesor pogodnijim za multitasking okruženja u ondnosu na tradicionalne dvojezgarne (dual core) procesore.
štampa strane  preporuka mail-om  izvoz u pdf
MP Cena: 16.700,00 din.
Ušteda: 1.101,00 din.

15.599,00 din.

* Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
RASPOLOŽIVO
0 od 0 glasova
Rata, bez kamate već od 2.783,33 din.

kom: - +

isporuka

Besplatna dostava širom cele Srbije.
Očekivani rok isporuke 1 radni dan.

pinterest

Ranije pregledano

footer