test
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)
ASUS

ASUS ZenFone 2 Laser Dual SIM 5" 2GB 16GB Android 5.0 crveni (ZE500KL-RED-16G) mobilni telefon

Šifra proizvoda: MOB00086

Bitne karakteristike :

karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike karakteristike
3G

3G

3G označava tehnlogiju treće generacije mreže mobilnih telefona. Uz 3. generaciju mreže rešavaju se brojni problemi starijih oblika veze, a jedan je i stabilnost konekcije prilikom pokreta.
A-GPS

A-GPS

A-GPS ili Assisted GPS, koristi se da ubrza podizanje GPS sistema. GPS može imati problema sa lociranjem ukoliko je signal slab i u takvim slučajevima A-GPS pomaže da se signal uspostavi.
A2DP

A2DP

A2DP ili Advanced Audio Distribution Profile je Bluetooth protokol koji se koristi za slanje stereo muzike na slušalice ili zvučnike bežičnim putem. Za razliku od drugih Bluetooth slušalica, signal ide samo u jednom smeru.
Akcelerometar

Akcelerometar

Akcelerometar je elektična komponenta koja se zasniva na principu merenja sile inercije koja deluje na ovaj instrument tokom kretanja. Postoje i akcelerometri koji ne koriste princip kretanja inercione mase već vibracije, promenu kapaciteta, optički i sl. Koristi se za razne namene, indikaciju opterećenja, merenje pređenog puta, navođenje i dr. U stanju je da detektuje i rotaciju ekrana na mobilnim uređajima poput mobilnih telefona, tableta a u poslednje vreme i notebookovima. Takođe se može primenjivati da obogati igračko iskustvo ili za kontrolu reprodukcije muzičkog sadržaja.
Android

Android

Android je operativni sistem zasnovan na Linuks jezgru, prvenstveno dizajniran za mobilne uređaje sa ekranom osetljivim na dodir, kao što su pametni telefoni i tablet uređaji. Android je razvila istoimena kompanija (engl. Android, Inc.) koju je kompanija Googl finansijski podržavala, a kasnije i kupila, 2005. godine. Android je predstavljen 2007. godine zajedno sa osnivanjem udruženja Open Hendset Alijans (OHA) (engl. Open Handset Alliance, OHA): konzorcijuma hardverskih, softverskih i telekomunikacionih kompanija posvećenih razvoju otvorenih standarda za mobilne uređaje. Prvi Android telefon je prodat u oktobru 2008. godine.
Bluetooth

Bluetooth

Bežična tehnologija prenosa podataka na maloj udaljenosti. Uglavnom se koristi da se povežu periferni uređaji i dodaci sa računarom ili nekim drugim uređajem, poput mobilnog telefona ili tablet računara. Takođe se koristi za prenos podataka između dva uređaja koji podržavaju Bluetooth standard.
Quad Core procesor

Quad Core procesor

Uživajte u munjevitim performansama uz najsavremeniji četvorojezgarni (Quad Core) procesor. Brže vreme učitavanja, lako obavljanje više poslova u isto vreme i neograničena realizacija najzahtevnijih zadataka čine Quad Core procesor pogodnijim za multitasking okruženja u ondnosu na tradicionalne dvojezgarne (dual core) procesore.
štampa strane  preporuka mail-om  izvoz u pdf

22.990,00 din.


RASPRODATO
0 od 0 glasova

isporuka

Besplatna dostava širom cele Srbije.

pinterest

Ranije pregledano

footer