test
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)
EWE PC AMD

EWE PC AMD Ryzen 3 2300X/8GB/480GB/AMD570 4GB no/TM

Šifra proizvoda: RAC14543

Bitne karakteristike :

karakteristike karakteristike karakteristike

Snažan igrač

Od surfovanja internetom do uređivanja video snimaka i igranja - ostvarite sve dnevne zadatke. Postignite ono što ste naumili i još mnogo toga sa 4 jezgarnim AMD® Ryzen™ 3 2300X -%ATTR_171% procesorom. Uz unapređene performanse i radni takt od 3.5GHz možete računati na to da će ovaj računar isporučiti upravo ono što Vam je potrebno.

 

Veći radni prostor - veće mogućnosti

Za udobnost u radu obezbeđena je DDR4 RAM memorija kapaciteta 8GB .

Povećajte mogućnosti povećanjem radnog prostora jer je moguće ugraditi dodatnu memoriju kako pre, tako i posle kupovine računara. Tako možete istovremeno da koristite aplikacije kao što su Photoshop®, Outlook® ili Google Chrome bez dodatnog kočenja u radu.

 

Jednostavna mogućnost proširenja

Instalirajte omiljene igre i programe bez brige o ograničenom prostoru zahvaljujući hard disku od %ATTR_46%. Povećajte mogućnosti povećanjem prostora za skladištenje Vama bitnih podataka - dokumenata, fotografija, filmova ili muzike. U svaku konfiguraciju je moguće ugraditi dodatni ili zameniti postojeći hard disk ili SSD kako pre, tako i posle kupovine računara.

 

Vaš media centar

AMD® Radeon™ grafički sistem će se pobrinuti za impresivne vizuelne efekte, dok uz izvanredne audio performanse dobijate skoro studijski kvalitet zvuka.


Quad Core procesor

Quad Core procesor

Uživajte u munjevitim performansama uz najsavremeniji četvorojezgarni (Quad Core) procesor. Brže vreme učitavanja, lako obavljanje više poslova u isto vreme i neograničena realizacija najzahtevnijih zadataka čine Quad Core procesor pogodnijim za multitasking okruženja u ondnosu na tradicionalne dvojezgarne (dual core) procesore.
štampa strane  preporuka mail-om  izvoz u pdf

74.399,00 din.


RASPOLOŽIVO
0 od 0 glasova

kom: - +

isporuka

Besplatna dostava širom cele Srbije.
Očekivani rok isporuke 1 radni dan.

pinterest

Ranije pregledano

footer