test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)
ASUS

ASUS ESC500 G4-M4F Intel Xeon E3-1245 4-Core 3.3GHz (3.7Ghz) 8GB 1TB DVDRW

Šifra proizvoda: DES06877

Bitne karakteristike :

karakteristike

Pametna produktivnost

Pouzdano, bezbedno i efikasno desktop rešenje za sve zadatke. Završavajte sve poslove glatko sa ASUS računarima koji nude izuzetnu vrednost uz jake performanse, izuzetnu pouzdanost i laku upotrebljivost.

 

Snažan igrač

Od surfovanja internetom do uređivanja video snimaka i igranja - ostvarite sve što naumite sa %ATTR_110% jezgarnim %ATTR_25%-Intel® Xeon® E3-1245 v5 procesorom. Uz unapređene performanse i radni takt od %ATTR_168% možete računati na to da će ovaj ASUS računar isporučiti upravo ono što Vam je potrebno.

 

Veći radni prostor - veće mogućnosti

Za udobnost u radu obezbeđena je %ATTR_29% %ATTR_30% RAM memorija kapaciteta %ATTR_31%. Povećajte mogućnosti povećanjem radnog prostora jer je moguće ugraditi dodatnu memoriju kako pre, tako i posle kupovine računara. Tako možete istovremeno da koristite aplikacije kao što su Photoshop®, Outlook® ili Google Chrome bez dodatnog kočenja u radu.

 

Vaš media centar

Intel® HD Graphics 530 grafički sistem će se pobrinuti za impresivne vizuelne efekte visoke definicije, dok uz izvanredne audio performanse dobijate skoro studijski kvalitet zvuka.

 

Jednostavna mogućnost proširenja

Instalirajte omiljene igre i programe bez brige o ograničenom prostoru zahvaljujući %ATTR_1747% hard disku od %ATTR_46%. Povećajte mogućnosti povećanjem prostora za skladištenje Vama bitnih podataka- dokumenata, fotografija, filmova ili muzike. U svaki ASUS računar je moguće ugraditi dodatni ili zameniti postojeći hard disk ili SSD kako pre, tako i posle kupovine računara.

 

Izuzetna pouzdanost

Izgrađeni od vrhunskih materijala i delova koji se lako servisiraju ASUS računari su podvrgnuti intezivnim testovima izdržljivosti što ih čini dugotrajnim izborom, dok je ugrađena efikasna ušteda energije uvek pametna investicija.


štampa strane  preporuka mail-om  izvoz u pdf

108.799,00 din.


RASPOLOŽIVO
0 od 0 glasova

kom: - +

isporuka

Besplatna dostava širom cele Srbije.
Očekivani rok isporuke 1 radni dan.

pinterest

Ranije pregledano

footer