test
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)
POGLEDAJTE PONUDU

Brilijantan dizajn za punu slobodu gde god da krenete

ASUS je dizajnirao Transformer Book T101H tablet vodeći računa i o najsitnijim detaljima. Aluminijum ga čini tankim, laganim ali i otpornim na svakodnevna nošenja i udarce. Dostupan je u tri žive i razdragane boje - tamno ledeno sivoj, roze i mint zelenoj te može da zadovolji svačiji ukus. Jedinstvena saće šara preko tastature daje pravi pečat individualnosti.

Vaš ultra tanki i lagan mobilni prijatelj

Za jednostavnu mobilnost i produktivnost, Transformer Book T1001H je napravljen tako da teži svega 580g a tanak je 9mm. Čak i sa tastaturom jedva da je težak 1kg idealnim za putovanja. Ponesite ga svuda sa sobom!

Oštrije, čistije, jasnije iskustvo gledanja

Ekskluzivne Asusove tehnologije True2Life i TrueVivid garantuju najbolju moguću sliku u svakoj situaciji sa oštrom i realnim snimkom i bez neprijatnog odsjaja ekrana.

Neverovatna
istrajnost
baterije

Ako ste non stop u pokretu onda je dužina trajanja baterije veoma važna pri odabiru mobilnog uređaja. Transformer Book T101H se može dopuniti preko bilo kog micro USB porta ili prenosive baterije. A istrajnost baterije je čak i do 11h između dva punjenja.

Maksimalna udobnost,
minimalna veličina

Asus Transformer Book T101H je dizajniran tako da bude udoban i intuitivan za korišćenje. Izvanredna tehnologija razlikovanja dodira dlana od dodira prstiju kao i Windows Gesture podrška čine ga praktičnim i jednostavnim. Ergonomska tastatura čini rad na ovom mobilnom uređaju veoma komfornim.

Quad Core procesor i ogroman prostor za skladištenje

Intel X5 Quad Core procesor u Transformer Book T101H će Vam omogućiti nesmetani rad na svim svojim zadacima tokom dana. Omogućava Vam da za manje vremena uradite mnogo više. Skladištenje podataka je takođe udobno i brzo. U njemu se nalazi 128Gb ultra brzog skladišnog prostora ovaj kapacitet možete proširiti micro sd karticom.

Windows 10 iskustvo

Transforme Book T101H dolazi sa instaliranim operativnim sistemom Windows 10 Home kao i Office Mobile što ga čini Vašim pravim personalnim asistentom.