test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

 

Savršeni laptop za svaku prilku

Pažljivo skidajući i poslednji gram, napravljen je 15,6-inčni VivoBook Flip TP501 koji teži super laganih 2,2 kg, sa tankim profilom od samo 22,5 mm. Sve ovo čini Flip TP501 ne samo sjajnim izborom za kućnu ili kancelarijsku upotrebu, već i savršenim uređajem za poneti koji vam omogućava da radite i odmorite se bilo kad, bilo gde.

Njegova predivna metalna završnica ga čini divnim na dodir, a njegov stilski izgled ga izdvaja iz gomile. Ukratko, Flip TP501 je neodoljivo zapanjujuć.

 

 

 

 

 

 

Dobar inženjering

Robustna i izuzetna metalna šarka sa više zupčanika od 360 stepeni kod Flip TP501 pruža Vam slobodu da organizujete svoj život na način na koji želite. Radite ozbiljan posao na laptop modu ili ga preklopite kako biste razmenili ideje i diskutovali sa vašim kolegama. Stvorite lični bioskop za tren uz  prezentacioni mod. Pogodni tablet mod je unapređen laganim dizajnom i vrhunskom autonomijom baterije tako da može odgovoriti Vašim zahtevima, gde god da ste.

 

Povežite se uz USB Tip-C i ultra brzi 802.11ac Wi-Fi

Novi, reverzibilni USB Tip-C port čini povezivanje uređaja mnogo lakšim, a brzi USB 3.1 Gen 1 (do 5 Gbit/s) vam omogućava da prebacite film od 2 GB na USB drajv za manje od 2 sekunde! Za maksimalnu pouzdanost i kompatibilnost, TP501 takođe ima standardne USB 3.0 i USB 2.0 portove, kao i HDMI port za povezivanje različitih periferija i uređaja. 

 

 

Kombinacija snage i efikasnosti

Flip TP501 Vam pruža moćne, energetski efikasne performanse u varijantama sa Intel® Core™ i7 procesom šeste generacije i NVIDIA® GeForce™ diskretnim grafikama visoke performanse.

Windows 10 vam takođe omogućava da radite pametnije uz Continuum mod koji automatski menja izgled Windows ekrana u zavisnosti od toga kako koristite Flip TP501 – tako uvek dobijete najbolje Windows iskustvo, za svaki Flip mod!

 

 

 

 

 

Zvuk i slike koji vas potpuno obuzimaju

Flip TP501 vas potpuno obuzima kristalno jasnim slikama i savršeno podešenim zvukom. Njegov Full HD ekran vam pruža široke uglove gledanja tako da vam slike nikad ne izgledaju isprano ili kao da im nedostaje kontrast, čak i kad ih ne gledate iz centra.
Ovo čini Flip TP501 savršenim za deljenje sadržaja sa ekrana sa grupom ljudi, u kom god modu da je Flip.

Ekskluzivna ASUS SonicMaster tehnologija kombinuje precizno izrađeni hardver sa softverskim podešavanjima za zvuk koji potpuno obuzima.

 

Udobnost kucanja

Samo zato što je 15,6-inčni Flip TP501 neverovatno tanak, lagan i kompaktan ne mora da znači da ćete se mučiti dok kucate na njemu. Napravili smo vrhunsku tastaturu sa tasterima u punoj veličini, i sa odgovarajućim hodom tastera da bi bila krajnje udobna za korišćenje, čak i za maratonska kucanja.

 

 

Intuitivni tačped sa pametnim gestovima

Veliki tačped na Flip-u TP501 je ultra osetljiv na dodir. Da bismo izbegli one skokove koji nerviraju, kad vaš dlan dodirne tačped, koristimo ekskluzivni pametni algoritam koji prepoznaje razliku između prstiju i dlana. Na ovaj način je napravljen savršeni balans između osetljivosti i upotrebljivosti.

footer
visa master maestro master visa banca intesa internet bankarstvo plaćanje pri dostavi čekovi virman krediti