test
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

ASUS ZenBook UX305LA
Brz. Tanak. Lep.

POGLEDAJTE PONUDU

Tanka, perolaka moćna mašina

Zenbook UX305LA je dizajniran da ide svuda sa vama. Pošto teži samo 1.3 kg i tanak je samo 1.49 cm, on nikad nije teret, već uživanje. Ali on nije samo jedan zapanjujuće lep, lagani laptop: on je takođe ozbiljno moćan, opremljen najnovijom tehnologijom visokih performansi. Uz ZenBook UX305LA, možete da uradite sve neverovatne stvari koje ste oduvek želeli, gde god da ste.

Otelotvorenje Zen duha

Sofisticirani dizajn ZenBook UX305LA je remek-delo izrade, napravljen da se izdvaja iz mase. Potrebno je na desetine precizno kontrolisanih proizvodnih koraka da se napravi svaki ZenBook UX305CA od sirovog bloka čvrstog aluminijuma. Suptilni i sofisticirani novi oblik spaja DNK klasičnog ZenBook-a, sa elegantno suženim klinastim dizajnom koji je u isto vreme praktičan i elegantan.

Čista elegancija, šik boje

Potpuno aluminijumski ZenBook UX305LA je zapanjujuće elegantan bez obzira na to koju od tri predivne šeme boja odaberete. Birajte između svilenkasto-glatke Keramičko bele, Aurora metalik, lepe na dodir, ili klasične boje Opsidijan kamena, sa prepoznatljivim "potpisom", kružnom metalnom završnicom: sve ove nežne, prefinjene nijanse su unapređene brilijantnim dijamantski brušenim zakošenim ivicama koje naglašavaju lepotu ZenBook-a UX305LA.

Ultra brzi Intel® Core™ procesori

Sa do 8 GB RAM-a i najnovijim procesorom pete generacije do Intel® Core™ i7, ZenBook UX305 prelazi lako preko svih zadataka, bez obzira na to koliko su zahtevni. I zahvaljujući veoma brzom skladištu podataka u celosti na flešu – do 512GB SSD-a što je šest puta brže od konvencionalnog hard diska – ZenBook UX305LA vas nikad neće ostaviti da čekate.

Neverovatnih 12 sati autonomije baterije

Moćna baterija ZenBook-a UX305LA i pametno upravljanje energijom čini da on radi i do 12 sati uz Wi-Fi konekciju. Kada želite da se opustite posle napornog dana, uvek će ostati dovoljno energije za igru!

Ultra brzi 802.11ac Wi-Fi

ZenBook UX305LA vam omogućava da se konektujete brže i dalje sa najnovijim 802.11ac Wi-Fi – brzinom od 867Mbit/s, on je i do tri puta brži od 802.11n! Bluetooth® 4.0 vam omogućava da konektujete vaše omiljene uređaje sa manje uticaja na autonomiju baterije. ZenBook UX305LA vam daje slobodu da uradite ono što vam treba, gde god to želite.

Moćne konekcije

ZenBook UX305LA ima dva USB 3.0 porta čije su brzine prenosa podataka i do 10 puta (10x) veće od starih USB 2.0 konekcija, i obezbeđuje više energije za brže punjenje. A ZenBook UX305LA ide još dalje, uz ASUS USB Charger+ tehnologiju ugrađenu u jedan port da puni konektovane uređaje i do 50 % brže.

Široki uglovi gledanja i živopisne boje

ZenBook UX305LA koristi IPS displej visokog kvaliteta sa velikom paletom boja (72% NTSC), tako da su boje koje vidite na ekranu precizne, živopisne i realne – čak i kod najširih uglova gledanja!

Žive boje sa ASUS Splendid tehnologijom

Napravljena od strane ASUS Golden Eye tima, ekskluzivna ASUS Splendid tehnologija vam pruža živopisne, precizne boje bez obzira na to šta gledate. Ona radi tako što automatski fino podešava prikaz ekrana kako bi se optimizovale sve vrste slika. Rezultat su bogatije, dublje boje i neverovatni vizuelni efekat, bilo da gledate video i filmove, igrate igre ili pregledate vaše fotografije.

Ostanite ohlađeni uz ASUS IceCool

Ekskluzivna ASUS IceCool tehnologija sprečava da se toplota skuplja na odmorištu za dlanove, zadržavajući je na temperaturama u rasponu od 28° C do 35°C. Ovo je primetno ispod temperature tela, što vam pruža udobnije i opuštenije kucanje od konvencionalnih laptopova.

Izvanredna ergonomija

Chiclet tastatura iz jednog dela u punoj veličini je remek-delo ergonomije, sa unapređenim dizajnom koji karakteriše hod tastera od 1,5 mm i gotovo nepostojeće ugibanje. Rezultat? Čvrst osećaj i udobnije iskustvo, čak i za maratonske sesije kucanja.

Intuitivni tačped sa pametnim gestovima

Veoma precizni tačped na ZenBook UX305 karakteriše ASUS tehnologija pametnih gestova za intuitivniji i prirodniji osećaj, koristeći mnoge od istih Windows pokreta koje koristite na ekranu osetljivom na dodir. Tačped koristi ekskluzivnu tehnologiju razvijenu za ekrane pametnih telefona osetljive na dodir, da bi im pružili veliku osetljivost i neverovatnu tačnost.

Savršeni zvuk, svaki put

Šta god da slušate, Zenbook UX305LA vam olakšava da postignete savršena audio podešavanja. Lak za korišćenje, AudioWizard softver uključuje pet unapred podešenih modova sa svojim podešavanjima koji su optimizovani za različite izvore zvuka, tako da uvek možete da uživate u ultimativnom iskustvu slušanja samo jednim klikom. Ili ukoliko vam se to više dopada, možete preuzeti potpunu kontrolu nad podešavanjima i tako učiniti da zvuk bude još neverovatniji!

footer
visa master maestro master visa banca intesa internet bankarstvo plaćanje pri dostavi čekovi virman krediti