test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00 Sub > 9:00 - 15:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

 

Tradicionalno dobra kafa uz novi BEKO dizajn aparata za tursku kafu

 

Beko je prilagodio tradiciju kafe savremenom stilu života: isti tradicionalni izuzetan ukus, ista bogata pena ali uz lakšu, bržu i jednostavniju pripremu.

 

Postoje divni, originalni ukusi iz naše prošlosti, ali nemamo uvek dovoljno strpljenja da pratimo recepte kako bismo ih dobili. Svi volimo autentične arome, ali nemamo uvek dovoljno vremena da ih isprobamo. Danas, želimo ukus tradicije ali brže i bez napora. Beko nam obezbeđuje autentičan ukus kafe uz aparate iz nove Urban serije.

 

Novi urbani dizajn Mini aparata za kuvanje kafe

 

Beko predstavlja novi dizajn Urban serije aparata za kuvanje kafe. BKK 2300 je prvi aparat za kuvanje turske kafe u svetu sa 18 patenata, među kojima su Double Cook, Anti Spill i CookSense. Zahvaljujući Anti-spill i CookSence tehnologiji ne postoji mogućnost prolivanja kafe iz posude. Nakon zvučnog i vizuelnog signala znaćete da je kafa spremna.

 

 

- Pripremite penastu tursku kafu sa tradicionalnim ukusom u posudi za kuvanje kafe sa dnom od nerđajućeg čelika
- Pripremite kafu za najmanje jednu i najviše tri osobe
- Osvetljeni otvor za posudu
- Kašičica za merenje odgovarajuće količine kafe
- Sistem za sprečavanje prelivanja kafe
- Jednostavno kuvanje kafe jednim dodirom
- Zvučni signal obaveštenja u trenutku kada je kafa spremna
- Kompaktan dizajn aparat koji zauzima vrlo malo prostora
- CookSense dupli detekcioni sistem protiv prelivanja kafe

 

Ispijanje turske kafe je poseban užitak uz BEKO aparate za kuvanje kafe

 

Prirodna reakcija svežih zrna organske kafe je korišćena za spravljanje turske kafe. Zrna se peku do optimalne temperature (204 C) kako bi se zaštitila od ugljenisanja. Svršeno vreme kuvanja, najsitnije mlevena kafa i optimalna temperatura ključanja omogućavaju da svi ukusi i mirisi pređu iz kafe u vodu. Zrna kafe su jedinstvena za potrebe zabavnih rituala gledanja u šolju. Posebna turska kafa sa bogatom penom se služi sa vodom i ratlukom za maksimalan užitak u ukusu. Beko obnavlja tradiciju kafe. Isti tradicionalni ukus, ista bogata, kremasta pena, ali na brz, jednostavan način i savršene rezultate, svaki put.

 

Kako skuvati savršenu tursku kafu

 

Sveža srednje pečena zrna Arabika kafe koja su sitno mlevena. Većina kuhinjskih aparata za obradu namirnica u SAD i Evropi poseduje opciju mlevenja turske kafe. Kupite ih preko Interneta ili lično u prodavnicama kućnih aparata. Možete dodati šećer. Potreban Vam je i BEKO Aparat za kuvanje turske kafe, uz koji je iskustvo pripreme kafe još zabavnije!

 

 

 

footer
visa master maestro master visa banca intesa internet bankarstvo plaćanje pri dostavi čekovi virman krediti