test
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

 

 

Zašto snaga ne može da bude prenosna? Nabavite najglasniji
tablet za igre na planeti. Pružiće vam fantastični doživljaj zvuka.

 

 

 

ACER Predator 8 gamerski tablet - SNAGA U POKRETU!

 

ACER vam predstavlja Predator 8 gamerski tablet (GT-810-13VT) projektovan da unapredi iskustva korisnika koji vole igranje. Sa 2.4GHz 64-bit Intel Atom procesorom x7-Z8700, HD grafičkim čipom Intelove osme generacije, 2GB RAM memorije i 32GB interne memorije ovaj tablet će zasigurno ispuniti vaša igračka očekivanja. Po pitanju softvera, Acer Predator je opremljen verzijom Android OS 5.1, sa malim izmenama koje se odnose na uređenje widget-a preko početnog ekrana i dizajn prikaza obaveštenja. Početni ekran može se koristiti i u landscape i u portrait mode-u.

 

 

Moćan dizajn

Predator 8 je smešten u aluminijumsko kućište dimenzija 218mm x 127mm x 8.7mm, a sam izgled može se slobodno definisati kao agresivan što je uobičajeno za proizvode namenjene gejmerima. Tablet je iznenađujuće lak obzirom na to da izgleda prilično masivno (težina je svega 350g). Meki odmarači za dlanove i izuzetan dizajn predstavljaju komparativnu prednost . Meke podloge za dlanove dizajnirane su tako da vam omoguće čvrsto prijanjanje dlanova prilikom igranja. Acer Predator 8 definitivno izgleda kao konzola za igru.

 

 

FULL HD Ekran

 

Glavni adut Predatora 8 je Full HD ekran. Rezolucija od 1.920 x 1.200 pixela je idealna za igranje igara na Androidu, a pruža veoma dobro iskustvo kroz izuzetno zasićenje boja i moćno osvetljenje. Takve boje mogu biti manje prijatne ako se tablet često koristi, a Predator 8 ima aplikaciju koja ih smanjuje na razuman nivo zasićenja. Tehnologija Predator ColorBlast igre obogaćuje impresivnim bojama sa neverovatnim rasponom boja od 100%.

 

 

Donosi vrhunski doživljaj zvuka

 

Izuzetno tanki okviri i snažni Predator Quadio zvučnici omogućavaju ozbiljno igranje. Četiri snažna zvučnika integrisana su po uglovima tableta a pokriveni su crvenim perforiranim materijalom. Ovakav raspored zvučnika na prednjoj strani neometano oslobađa zvuk što može biti prednost i dok gledate film ili slušate muziku.

 

 

Treba napomenuti i to da je ovo prvi kompaktni tablet za igranje koji ima oblik povratne informacije zvane TacSense. Predator TacSence taktilne povratne informacije pospešuju doživljaj u igrama. Dva snažna taktilna motora posebno su prilagođena za igre.