test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00 Sub > 9:00 - 15:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

Pravi televizor za danas i sutra: Philips Full HD Slim LED TV serije 4100 sa Digital Crystal Clear tehnologijom. Iskusite živopisne slike, jasan zvuk i sve funkcije koje su Vam potrebne, kao što je dodatni USB i HDMI priključak, kako biste uživali u TV-u kod kuće.

 

 

 

Funkcionalna elegancija

• Ultra tanke ivice daju veću sliku koju ćete voleti.

• Dizajn otvorenog postolja stvara lagan, plutajući efekat.

 

Svaki put jasna i živopisna slika

• Digital Crystal Clear tehnologija: pecizna slika koju ćete želeti da pokažete drugima.

• 100Hz Perfect Motion Rate osvežavanje za oštre pokretne slike.

 

Gledanje televizije zarad Vaše udobnosti

• Dva HDMI ulaza sa Easylink tehnologijom za fleksibilno povezivanje.

• USB za reprodukciju multimedijalnog sadržaja.

 

 

 

 

Ultra tanke ivice

Tradicionalni televizori imaju ivicu (masku) oko televizora, kao ram za slike. Philips-ove ultra tanke ivice izgledaju neupadljivo i moderno, tako da ćete imati utisak veće slike u kojoj ćete uživati.

Otvoreno postolje

Televizor sa modernim linijama prefinjenog dizajna zaslužuje postolje koje ga uzdiže iznad ostalih. Zato su dizajneri u Philips-u stvorili ovo jedinstveno postolje otvorenog tipa kako bi se lepo uklopilo u Vaš dekor.

 

 

 

Digital Crystal Clear

Za prirodan izgled slike sa bilo kog izvora, Philips je stvorio Digital Crystal Clear tehnologiju. Jer, bilo da se prepuštate Vašoj omiljenoj TV sapunici, vestima ili prenosu utakmice sa prijateljima - uživaćete u optimalnom kontrastu, boji i oštrini.

100Hz Perfect Motion Rate

Perfect Motion Rate kombinuje Philips tehnologiju ekrana i napredne tehnike video obrađivanja kako bi poboljšao kvalitet svake slike. Bilo da volite igranje, dinamične sportske događaje ili akcione filmove, osetićete vrhunsku oštrinu i glatke pokretne slike.

 

 

 

Dva HDMI ulaza sa Easylink

Izbegnite gužvu neurednih kablova sa jednim HDMI kablom koji prenosi i sliku i audio signal sa bilo kog uređaja na Vaš TV. HDMI koristi nekompresovane signale, obezbeđujući najviši kvalitet od izvora do Vašeg televizora. Zajedno sa Philips Easylink tehnologijom biće Vam potreban samo jedan daljinski upravljač za obavljanje većine operacija na TV-u, DVD-u, Blu-ray-u, Set Top Box-u ili kućnom bioskopu.

USB (fotografije, muzika, video)

Podelite zabavu. Povežite Vašu USB fleš memoriju, hard disk, digitalni fotoaparat (kameru), MP3 plejer ili drugi multimedijalni uređaj na USB priključak na televizoru i uživajte u fotografijama, video klipovima i muzici sa pregledačem sadržaja jednostavnim za korišćenje.

 

 

footer
visa master maestro master visa banca intesa internet bankarstvo plaćanje pri dostavi čekovi virman krediti