test
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

 

Uputili ste se u bekstvo od svakodnevnice? Putujete poslovno ili iz zadovoljstva, ili, možda, oboje? Bilo da putujete avionom, autobusom, kolima, vozom ili čak na dve noge, nijedno putovanje ovih dana nije kompletno bez modernog "digitalnog pribora". Predstavljamo Vam tehnološke sprave i spravice koje će Vam biti veoma korisne u pokretu i učiniti putovanje lakšim.

 

 

Tablet

 

Za svakog ko traži spravu najrazličitijih namena, tablet može biti odgovor na većinu pitanja. Na njemu možete igrati igre, surfovati internetom, gledati omiljene fimove i serije, slušati muziku... Možete čak i da obavite neki posao koji je ostao nedovršen. Sve u svemu, tablet će pružiti dovoljno opcija da Vas zabavi tokom putovanja. Ukoliko planirate duži put ili da na odmoru stalno budete u pokretu, razmislite o tabletima koji imaju slot za SIM karticu, kako biste bili povezani onda kada Vam to bude potrebno.

 

Pogledajte ponudu tableta >>

 

 

Slušalice

 

Ako do odredišta ili u većem delu puta putujete sami, dobro će doći da se, makar za to vreme, isključite od svega, a dobre slušalice će Vam, najviše od svih spravica, pomoći u tome. Čak iako ne putujete sami, postoje trenutci kada jednostavno ne možete bez svoje omiljene muzike. Zašto uznemiravati druge, izbor slušalica je veliki, pa smo sigurni da nećete imati problema da odaberete one koje Vam savršeno odgovaraju. Od modela koji neće opteretiti budžet do onih koji pružaju vrhunski audio doživljaj na raspolaganju su Vam opcije raznih proizvođača.

 

Pogledajte ponudu slušalica >>

 

 

Digitalni fotoaparat

 

Za kvalitetan odmor fotografije sa mobilnog telefona jednostavno nisu dovoljno kvalitetne. Digitalni fotoaparat predstavlja najočigledniju tehnološku spravu koju treba poneti sa sobom na putovanje. Bilo da su dovoljno mali da stanu u svaki džep ili im je potrebna omanja torbica, fotoaparati predstavljaju minimalni teret koji ćete poneti sa sobom. Sa baterijom koja će najčešće potrajati ceo dan, bićete u mogućnosti da napravite stotine fotografija i dosta HD video snimaka, bar dok se ne vratite u hotel.

 

Pogledajte ponudu digitalnih fotoaparata >>

 

 

Memorijska kartica

 

Slike i video sa putovanja, omiljena muzika za poneti, mape za navigaciju bez interneta - sve to treba smestiti negde, a memorijska kartica je pravo rešenje. Ako kupujete memorijsku karticu koju ćete koristiti i nakon putovanja odaberite microSD format jer se on koristi u gotovo svim pametnim telefonima i tabletima. Većina microSD kartica dolazi i sa adapterom koji ih pretvara u SD memorijske kartice pune veličine tako da ih možete koristiti sa kamerama i fotoaparatima, a neophodne su i za GPS navigacije.

 

Pogledajte ponudu memorijskih kartica >>

 

 

Prenosni punjač

 

Većina gedžeta koje nosite sa sobom dele jedan zajednički nedostatak, a to je kapacitet baterije. Koliko puta Vas je pratio osećaj da jednostavno nemate dovoljno baterije na telefonu ili tabletu? Sa prenosnim punjačima, ni to više nije problem, a ne morate više ni tražiti strujnu utičnicu jer ih možete koristiti bilo kad i bilo gde.

 

Pogledajte ponudu prenosnih punjača >>

 

footer
visa master maestro master visa banca intesa internet bankarstvo plaćanje pri dostavi čekovi virman krediti