test
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 19:00 Sub > 9:00 - 15:00

info@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

 

O čemu se radi?

 

Ukoliko se Vaš ASUS laptop pokvari u prvih godinu dana nakon kupovine, ASUS će Vam popraviti laptop i vratiti Vaš novac.

 

Kako je to moguće?

 

ASUS veruje u kvalitet i pouzdanost svojih laptopova i želi da se i Vi u to uverite. Jer, ako se Vaš ASUS laptop pokvari u prvih godinu dana nakon kupovine, ASUS vraća i novac i popravljen laptop. Sve što treba da uradite je da Vaš laptop nakon kupovine registrujete i, ukoliko se pokvari, predočite dokaz o popravci. To je sve. Ovu neverovatnu pogodnost mogu da ostvare svi i potpuno je besplatna.

 

Šta je potrebno da uradite?

 

 

Kupite jedan od ASUS laptopova u periodu do 29. februara 2016. godine (zaključno sa 29.02).
Kompletan spisak laptopova koji su obuhvaćeni ovom akcijom možete videti na adresi: https://asuspromotions.com/rs/rs/pages/reliability/qualifying.

 

U roku od 15 dana nakon kupovine registrujte Vaš ASUS laptop na sajtu www.asuspromotions.com i priložite dokaz o kupovini.

 

U slučaju kvara nazovite ovlašćeni ASUS servisni centar (+381 11 20 70 677) i prijavite kvar. Servisni centar će organizovati preuzimanje i popravku laptopa. Imajte na umu da promocija važi za laptopove koji se pokvare u periodu od 8-og do 365-og dana od datuma kupovine.

 

Zahtev za povraćaj novca podnesite na sajtu www.asuspromotions.com, najkasnije 30 dana nakon završene popravke. Biće Vam zatraženo da priložite potvrdu o izvršenoj popravci.

 

Novac će biti uplaćen na Vaš račun u roku od 30 dana nakon odobrenja zahteva.

 

Ako imate dodatnih pitanja ili Vam je potrebno više informacija pogledajte najčešće postavljena pitanja ili pitajte direktno na https://asuspromotions.com/rs/rs/pages/reliability/contact.

 

footer
visa master maestro master visa banca intesa internet bankarstvo plaćanje pri dostavi čekovi virman krediti