test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

Pozitivna energija

Jedan od glavnih ciljeva naše firme je da ispunimo očekivanja naših korisnika, da kupcima obezbedimo kvalitet, vrednost, dobar izbor i uslugu i trudimo se da u tome budemo istrajni i dosledni. Mnogo energije trošimo na kvalitet onoga što nudimo i radimo. Pri tome, dok obavljamo svakodnevne radne zadatke, nastojimo da se dobro zabavljamo. Zabava i izazovi u poslu nas osvežavaju. Osmeh je znak naše vere u sebe, u firmu i posao koji radimo, u ljude sa kojima radimo. Uz volju i pozitivan stav ništa nam ne deluje neostvarivo. Vera u posao koji radimo nas čini raspoloženim i spremnim da svakog dana ustanemo ujutru i dođemo na posao. Posvećenost i entuzijazam kolega nas inspiriše međusobno.

Timski rad

Verujemo da je ključ produktivnosti u zadovoljstvu zaposlenih, stoga svakodnevno radimo na razvoju korporativne kulture koja svakom zaposlenom omogućava da izrazi svoj stav i svoje mišljenje. Mi smo tim različitih pojedinaca koje karakteriše slična motivacija i konstruktivan pristup prema drugim članovima tima. Zajedno ostvarujemo ciljeve koje je nemoguće ostvariti sam. Mladi smo, vredni i puni entuzijazma. Ponekada radimo na granicama svojih intelektualnih i fizičkih sposobnosti ali svaki naš rad biva nagrađen željenim znanjem. Svi smo zajedno okrenuti ostvarivanju poslovnih ciljeva kompanije uz nesebičnu pomoć jednih drugima. Visoko cenimo znanje, iskustvo i posvećenost naših zaposlenih. I upravo je u tome naša snaga, u energiji, veštini i talentu ljudi. Jako smo ponosni na to.

Inicijativa i inovacije

List computers čine zaposleni pre svega. Krasi nas grupna kooperacija i lična inicijativa. Naš tim je sastavljen od mladih ljudi koji preuzimaju inicijativu u pronalaženju novih rešenja u svim segmentima našeg posla. Voljni smo da pomeramo granice, da tražimo drugačije načine da ciljevi budu ostvareni. Konstantan rad na unapređenju stručnosti i sposobnosti nas samih vodi do unapređenja našeg poslovanja i našeg odnosa prema klijentima. Znanje je najvredniji resurs kojim raspolažemo i nastojimo da ga nadograđujemo. Na početku svake naše aktivnosti leži ideja, detaljno promišljanje i rasprava a onda se ideje pretvore u akciju. To je suština našeg posla, kroz rad na ostavrenju ideja i mi rastemo.

Iskrenost i odgovornost

Smatramo da je u poslu kojim se bavimo iskrenost i tansparentnost u poslovnim aktivnostima najbolji način da se zadobije poverenje naših klijenata i upravo je to naša najbolja taktika. Svakog dana, iza kulisa, radi velika mašinerija ljudi, kako bismo na pravi način i u pravo vreme zadovoljili sve potrebe naših korisnika. To zahteva visoku posvećenost, prisiljava na ozbiljnost, traži ličnu odgovornost svih.

Pouzdanost i poverenje

Naši potrošači i poverenje koje nam ukazuju olakšavaju naš napredak. Negujemo kuturu ponašanja koja podrazumeva da kroz dvosmernu komunikaciju saznamo šta je ljudima zaista važno uz visok stepen razumevanja i strpljenja. Želimo da obezbedimo komfor i udobnost u svakom procesu kupovine. Radimo najbolje što možemo, osluškujemo potrebe, prilagođavamo se potrošačima i trudimo se da budemo bolji. Naši najnezadovoljniji kupci su naš najveći izvor napretka. Kroz razgovore sa njima učimo o našim greškama i nastojimo da ih otklonimo. Rešavanje takvih situacija je naš najveći uspeh. Insistiramo na kvalitu i jako vodimo računa o zadovoljstvu korisnika naših usluga i proizvoda. Time gradimo poverenje i puzdanost već punih 25 godina.

Komunikacija

Pre svega, insistiramo na otvorenoj komunikaciji unutar tima jer smatramo da je to temelj dobrog odnosa i saradnje. Kreiramo atmosferu u kojoj se svako oseća slobodnim da iskaže svoje mišljenje i da zajedno sa članovima tima učestvuje u analizi predloga. Koristimo inovativne alate za poslovnu komunikaciju koji olakšavaju zaposlenima da dele znanje, podatke i fajlove sa saradnicima i rade u timovima u okviru različitih odeljenja. Jedan od naših ciljeva je da kroz što kvalitetniju komukiciju sa našim korisnicima približimo naš rad svim grupacijama. Dvosmerna komunikacija i adekvatna povratna informacija proširuje naša saznanja. Saradnja i razmena mišljenja je ključ unapređenja.

nase vrednosti
footer