test
Koristimo internet kolačiće (cookies) kako bi Vaš doživljaj bio udobniji, a pretraživanje efikasnije i relevantnije. Pristupanjem ovom sajtu, pristajete na upotrebu internet kolačića. Za više informacija, kliknite ovde. Zatvori
011 3535 555

+ 381 (11) 35 35 555

Radno vreme
Pon-Pet > 9:00 - 17:00

office@list.rs

gaming strana
Korpa: 0,00 din. (0)

O NAMA

List Online Shop je vodeća internet prodavnica računara i računarske opreme, laptopova, televizora, multimedije, bele tehnike i kućnih aparata. Naša ponuda objedinjuje proizvode renomiranih svetskih proizvođača. Konstantno osluškujemo potrebe naših kupaca i radimo na proširenju ponude. Tu smo da razumemo kupce i pružimo brzu, efikasnu i sveobuhvatnu podršku.

NAŠ TIM

Mi smo grupa mladih, energičnih i kreativnih ljudi koja veruju u saradnju i inovacije. Svakodnevno težimo da opravdamo poverenje naših kupaca i održimo stečenu reputaciju. Naš tim nas čini onim što jesmo. Igramo se i menjamo.

NAŠA KOMPANIJA

Osnovana 1989. godine kao prodavnica računarske opreme u Beogradu. Danas smo vodeći online shop sa značajnim brojem posetioca i zadovoljnih klijenata koji se uvek rado vraćaju. Konstantno se razvijamo i rastemo, prilagođavajući se novim zahtevima tržišta i svakom individualnom zahtevu klijenta.

 • 1989.
  Osnovana je mala prodavnica računarske opreme u centru Beograda
 • 1992.
  Počinje sa radom odeljenje za sklapanje personalnih računara
 • 1995.
  Beležimo rast prihoda od 40%
 • 1998.
  Među prvima u Srbiji osnivamo online prodavnicu i prodaju preko interneta
 • 2000.
  Širimo prodajni asortiman izvan sektora računarske opreme i komponenti
 • 2002.
  Unapređujemo procese rada uz povećanje broja zaposlenih
 • 2004.
  Veliko partnerstvo sa Ewe comp doo – distributerom računarske opreme
 • 2005.
  Otvaramo novu kancelariju u Zemunu (I bilo je mnogo radosti!)
 • 2007.
  Sređujemo i reorganizujemo prostor
 • 2009.
  20 godina od osnivanja (Žurka, mehurići i živeeeeli!)
 • 2011.
  Od sada smo List Online Shop
 • 2012.
  Širimo prodajni asortiman belom tehnikom i malim kućnim aparatima
 • 2014.
  Pokrećemo novi interaktivni sajt sa online podrškom
 • 2015.
  Beležimo rast posećenosti sajta od oko 300.000 jedinstvenih pregleda
 • 2016.
  I dalje rastemo, napredujemo i širimo krug zadovoljnih kupaca

UČENJE I RAZVOJ

Naš tim je orijentisan ka konstantnoj edukaciji i usavršavanju. Kroz treninge i seminare pratimo nove tehnologije i proizvode, što nas čini kompetentnim da ponudimo najbolje i najpouzdanije rešenje. Uspevamo da prepoznamo potrebe kupaca i profesionalno odgovorimo svakom pojedinačnom zahtevu. Upućeni smo na učenje, napredovanje i rast.

Iz godine u godinu širimo prodajni asortiman i povećavamo svoju zastupljenost na tržištu, nudeći savremenu opremu i profesionalnu uslugu. Mi dajemo kvalitetan proizvod i podršku našim kupcima, koji su im potrebni da unaprede svoje poslovanje. Naš uspeh merljiv je uspehom naših kupaca.

MISIJA

Naša misija je da kroz širok dijapazon renomiranih proizvoda i kompletnu uslugu obezbedimo udobnu i kvalitetnu kupovinu. Poverenje, poštovanje i integritet su naša pokretačka snaga. Trudimo se i uspevamo da budemo omiljena destinacija za otkrivanje pravih vrednosti i jedinstven izbor.

VIZIJA

Naša vizija je da održimo lidersku poziciju na tržištu i ostanemo sinonim za kvalitet, pouzdanost i poverenje. Posvećenost kupcima je imperativ našeg poslovanja, a kroz konstantno unapređenje želimo da pružimo i više od njihovih očekivanja. Cilj nam je da i ubuduće opravdavamo ukazano poverenje i dugoročno ostanemo partner na koga naši kupci uvek mogu računati.

IZVOD IZ APR-A
PODACI ZA REGISTRACIJU
REŠENJE
O PIB-U
footer
visa master maestro master visa banca intesa internet bankarstvo plaćanje pri dostavi čekovi virman krediti